Kardemomme malt, krukke

Byen Essaouira på vestkysten av Marokko ligner litt på Kardemomme by og det sies at Thorbjørn Egner fikk idéen til Folk og røvere i Kardemomme by nettopp her. Eslene i gatene, kamelene på strendene, de hvite litt skeive husene og den gjenkjennelige bymuren setter deg i kardemommestemning, og du kan også få øye på Tobias sitt tårn hvis du har kardemommebrillene på. Essaouira er kjent for å være en fredelig i inkluderende by, der langsom «kardemommetid» har sin rette mening.

Hva med å bake deilige saftige kardemommeboller som spises mens dere leser eller hører på «Folk og røvere i Kardemomme by»?

Oppskriftskort med en enkel og smakfull oppskrift på kardemommeboller følger med kardemommekrydderet.

Vekt: 100 gram

Pris: 75,- + porto

* Krydderet er ikke fra Marokko.
* Oppskriftskortene er trykket på miljøkartong hos Asker Print.