Om noe vakkert

Det vakre finnes overalt. I naturen, i et ansikt, i kunsten, i musikken, i maten vi spiser, i håndverket, ordene, fargene, en handling, et møte…Det vakre, som vi noen ganger får øye på når vi går litt saktere, blir litt stillere, og kanskje litt åpnere for den eller det andre.

Skjønnheten setter oss i kontakt med det gode, det opprinnelige, det naturlige, enkleste, sanneste. Det er noe helende ved det vakre. Og livgivende. Er det glimt av kjærligheten vi får øye på?

Midt i alt som er trenger vi å søke det vakre og gode. Legge merke til det. Skjønnheten og godheten, som varmer og åpner. Ta imot den. La den få rikelig med plass. Glede oss over den. Dyrke og dele den.

Vi, Mari og Youness, driver denne lille nettbutikken med et ønske om å gi litt mer plass for det vakre. Mari elsker å være ute i friluft, er opptatt av relasjonene til naturen og til andre mennesker, de visuelle og verbale inntrykkene og uttrykkene og å leve det enkle livet. Youness har vokst opp i Marokko, omgitt av krydder, farger, kreativt håndverk og frodige markeder. Han har med seg en marokkansk matkultur og tryller frem de mest smakfulle matrettene fra «ingenting». 

Kanskje du får øye på noe godt og vakkert her. Noe som kan gi liv og glede, til deg eller en annen? 

Velkommen innom hos oss! 

 

Mari Kolbjørnsrud og Youness Amhraoui

 

Logoen

  • Noe kan spire – et lite frø som kan bli til en vakker blomst.
  • Noe kan bevege seg – en bevegelse som går oppover, kanskje med noen bølgedaler og knuter på tråden underveis.
  • Noe kan veves sammen – en sammenbinding av marokkanske ornamenter og norsk ringblomst.